Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Underbara Sommar!!

Posted By on July 10, 2010

I fredags var det Jockes första semesterdag och det firade vi genom att åka till lögis. Det var första gången för lilla familjen ♥ Vi gick in och badade för det var lite för kallt i “pisspoolen”. Älskade hjärtat tyckte det var såå roligt, benen gick i ett. Vi provade att dyka under vattnet också och det gick så bra ( har inte gjort det sen babysimmet )

När vi hade badat så satt vi på våran filt och bara mös. Det fanns en liten kille som var otroligt lycklig! Gissa vem det var? ♥

img_0884

På lördagen åkte vi till löga igen, vi träffade Bibi, Basse och Antonia. Då fick han inviga sin nya simkostym i “pisspoolen” =-)

img_0886

Sen har vi varit hemma hos mamma och pappa. De har rivit ett växthus på tomten så Jocke har hjälpt pappa och mamma med det. Men man måste ta en paus då och då för att orka med, då passade nonna på att mysa med sitt barnbarn =-)

img_0888

Idag har vi varit hos mamma och pappa hela dagen. Jag och mamma åkte och tränade imorse, sist jag tränade var 15/4-09 snacka om längesen, skönt att komma igång igen. Det har varit djävulskt varmt idag, man blir så trött!!

img_0903

Man glad ändå såklart =-)

img_0902

Bibi, Antonia och Bibis mamma Rita kom till mamma och pappa och hälsade på. Det var roligt att träffa dem!! Alessandro och Antonia badade i hans stoora pool. Gofisar!!

dsc_0333

Idag har vi varit en sväng och tittat på raggarna i deras fina bilar. Det finns väldigt fina bilar faktiskt, skulle inte något emot att några av dem. Får se om vi fixar en tills nästa powermeet!!

Nu börjar lillens två tänder i underkäken komma fram =-) Får se hur lång tid det tar innan de är uppe helt!!

Imorgon, lördag, åker mamma och pappa till Turkiet i en vecka. Pappas ena 50-års present till mamma =-) Får se hur det går för de att vara utan Alessandro i en vecka!? Får väl bli videosamtal eller nått =-D

Det här är i alla fall lite av det vi har gjort på semestern så här långt!! Återkommer med mera kuligheter!!

Hej Svejs i lingonskogen


About The Author

Comments

2 Responses to “Underbara Sommar!!”

  1. Pappa says:

    Skruttunge! och flera veckor har vi kvar på semestern ;-)

    puss puss

  2. Marina says:

    Åh! Jag blir så glad när jag ser dig, lilla trollunge! Du är ju världens goaste!!! Jättestor kram från farmor!

Leave a Reply