Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Semestern fortsätter…

Posted By on July 17, 2010

Idag har vi haft en skön heldag hemma. Det var väldigt längesen kan jag säga!! Jocke lagade gräsklipparen, Alessandro gungade i sin nya gunga och jag fick putta på =-) Han var så glad!!

Det var så varmt för lillen idag så han fick bada lite, jag passade på att plaska lite jag med!!

img_3184

Farmor och farbror kom och åt middag hos oss trots alla raggare som tar upp alla vägar. De körde en omväg genom Dingtuna, det tar längre tid men det är det ju värt när man får träffa sitt underbara barnbarn =-)

När jag höll på att fixa maten i köket så hörde jag att Jocke berättade något för Alessandro och nyfiken som jag är var jag tvungen att gå ut och se vad de gjorde.. ♥ Min älskade fina familj ♥ Mys!!

img_3190

Idag är det söndag kl:06:47 och solen skiner =-) Inatt har jag knappt sovit någonting alls för jag har ett knä som är proppfullt med vatten. Det var läängesen det var såhär svullet, skulle behöva tömma men hoppas på att det går tillbaka av sig själv istället. Borde kanske börja med medicinerna igen inom kort!! Nu ligger jag i soffan med knät på en kudde, har precis smörjt med liniment och lagt en isklabbe på.

Snart hoppas jag att jag blir serverad lite frukost för jag är vrålhungrig!! Det blev jag =-D

Vi tog en tripp till akuten för att tömma knät, gjorde för ont, det var ungefär lika stort som en handboll. Jag var såå nervös för det gör så jäkla ont att tömma men jag tyckte det gick bra. De tre timmar vi fick vänta gick ganska fort ändå.

Idag åkte vi och köpte en pool, ska ju ändå ha en till Alessandro nästa sommar så då tänkte vi att vi köper en redan nu. Grannarna har en pool och man hör dem plaska hela dagarna men nu kan vi också plaska =-) Fast med mitt tålamod kanske man ska en liiten pool för det tar en jädrans tid att fylla helvetet!

img_3195

Igår vaknade Alessandro med 38,8 i feber och snorig. Efter lite alvedon gick febern ner och han blev piggare =-) Men febern kom tillbaka, 38,4. Inatt har han varit lite ledsen och bökat omkring men inte haft någon feber vad jag har känt i alla fall. I morse hade han 37,9, ska ta temp igen efter att han har sovit och då hoppas vi att den är tillbaka till normal igen. Snoriga lilla älskling!! Han har ingen feber längre =-) men snorar och hostar och det är jobbigt nog i den här värmen!!

Vi har såklart varit hemma eftersom lillen är sjuk men idag kanske vi åker någonstans. Skönt med lite omväxling för honom också =-)

Nu sitter jag och väntar på att Jocke kommer med mat, han har jobbat. Jag och gosifisen somnade på soffan så nu är jag hungrig!!

Igår kväll bjöd vi in oss själva till Jockes pappa och Annelie på mat. De bjöd på pizza!! Tack så mycket =-) Alessandro tyckte det var kul att träffa farfar och bonus-farmor. Han var så duktig och snäll fast han var hostig ♥

Idag ska vi åka och fixa vagnen, det är ett skruv-skydd som lossnar hela tiden, är rädd att gullungen ska svälja den! Sen ska vi handla frukost till mamma och pappa som kommer hem från Turkiet inatt =-)

Peace and Love


About The Author

Comments

Leave a Reply