Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Plask Plask!!

Posted By on June 30, 2010

Idag har jag och min underbara pojke myst ute hela dagen.. Vi åkte till Barnens Hus och köpte en pool och lite badleksaker. Vi la ut en stor filt och byggde solskydd. När det var klart fyllde jag upp poolen och sen var det bara för lillen att dyka i!

img_0866

Trött blir man av att bada och leka så vi lade oss och sjöng, efter några sånger så sov han.

Jag passade på att vila lite i solen, läste lite också faktiskt.

Efter två timmar vaknade den lilla så då packade vi iväg oss till löga för att köpa träningskort. Vi mötte upp Jocke där också.

De hade ett bra erbjudande för gamla kunder, Maxi-kortet 239kr/person om man tecknade 2 medlemsskap. Så nu kan vi träna och bada hur mycket vi vill =-) Jocke jobbar sista dagen imorgon så på fredag ska lilla familjen åka och bada ♥

Mamma och pappa kom förbi en med en present till Alessandro, de hade köpt ett solskydd ( vindskyddsaktigt ), simkostym ( som det heter på finland-svenska ), badboll och en hink och spade. Superbra!!

Sen kom Marina och hälsade på, hon hade köpt med sig mat från kolgrillen, gud så gott det var. Tack för maten! =-) Alessandro var så glad när han fick hoppa i farmors knä. Lilla skrot-nissen ♥

När Marina åkte hem gick vi till mamma och pappa för jag ville bada. Jag gjorde peeling och ansiktsmask. Det vad skönt! När fotbollen var slut så gick vi hem och sov.

Nu ligger lillen och sover och jag håller på att tvätta. Efter lunch ska vi antagligen träffa Annie Bananie som åker till Turkiet på lördag. Skönt för henne!

Peace Out!!


About The Author

Comments

Leave a Reply