Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Lekparks-premiär!!

Posted By on June 27, 2010

Idag har det varit en underbar dag!!

Jocke åkte iväg med pappa tidigt imorse, de skulle fixa någon båt. Så jag, lillen och mamma åkte till hälla. Vi köpte smörjkräm till lillen, ett linne och ett par shorts till mig =-) Han fick ett linne av sin nonna och nonno också, det tackar vi för!!!

När vi kom hem var gubbarna redan hemma så mamma fixade ordning lunchen, kycklingsallad, och jag gav lillen mat. Mums tyckte alla!!

När vi hade suttit i solen en bra stund och inte orkade mer gick jag, lillen och mamma på en promenad. Vi gick förbi lekparken!!

Gung-premiär!!

Gunghäst-premiär!!

Gissa om han tycket det var kul.. Han gav ifrån sig några tjut i gungan =-) Så nu är det dags att byta ut gungan vi har mot en bebisgunga!! Vad stor han har blivit! ♥ Underbara älskling ♥

När vi kom tillbaka åkte jag och Jocke för att köpa mat, KINA, guud så gott det var. Blev t.o.m kvar till matlåda. Det gillar vi! När vi hade ätit klart vaknade lillen och började busa. Han kommer bli ett riktigt busfrö, det lyyser bus i hans ögon!!

Nu är vi hemma och den lilla hulliganen sover i soffan.. Vi ska väl också hoppa i säng snart och slå igen våra gluggar för imorgon väntar en ny dag med bus, lek och nya äventyr!!


About The Author

Comments

One Response to “Lekparks-premiär!!”

  1. Marina says:

    Åh, lilla älskade unge! Så himla söt du är!!! Tänk att du redan har kul i lekparken! Jättestor kram från farmor och farbror Albin!

Leave a Reply