Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Tillbaka till vardagen… med ogrönt bajs!

Posted By on September 7, 2010

Igår var Susanna och Santiago här, det var trevligt!! Alessandro gjorde bara illa honom en gång, ett framsteg tycker jag. Vi hade klippt och filat naglarna inför besöket och det blev nog uppskattat av Santiago. Vi fikade och lekte!!

Jag och sonen drog en repa på stan idag.. Vi köpte te på te-boden ( Citronyoghurt ) + två tesilar, bepanthen och bodybutter ( papaya ). Det var nog allt.. Jag beställde klipptid till på torsdag =-) Äntligen!! Annie följer med mig och tar han om huliganen undertiden. Mamma färgade håret för henne mörkt idag, hon passar superbra =-)

Nu har mamma och pappa precis gått hem, mätta och belåtna hoppas jag =-) Lillen ligger och sover i soffan och vi tittar på fotboll.

Funderar faktiskt på om jag ska lägga mig och läsa. Det känns att man sovit dåligt nu när han har varit sjuk. Inatt vaknade han 03:30 och ville ha mat, inget bajjande =-) Skönt för våran lilla älskling!! Då hade vi sovit i 5 timmar, skönt! Sen vaknade han kl 07:00 och ville inte sova mer.. Jag var så trött när han vaknade mitt i natten, det kändes som om jag hade varit nedsövd i en vecka.. När man väl sover efter att man har varit vaken några nätter så drömmer man så konstiga drömmar.. Varför är det så??

Jocke har fått tid, den 1 oktober, för operation av hans knä!! Hoppas verkligen att de hittar felet så att det blir bra.. Antagligen så är det en broskbit som ska tas bort.. Han vill ju kunna spela fotboll men sin underbara son när det är dags för det =-D

Nu går jag och läser tills jag somnar!!

Go´natt!!


About The Author

Comments

Leave a Reply