Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Akuten nästa!!

Posted By on September 2, 2010

Idag åkte vi med gullungen till akuten.. Jag kände på mig att det inte var som det skulle..

När vi kom dit vägde de honom, 10220g. De lyssnade på andningen och hjärtat, kollade öron och hals, halsen var lite röd.. De kände på hans mage.. Hans temp låg på 39,5.

Han var så ledsen när han fick ligga ner och bli undersökt och inte tala om när de tog tempern. När de kollade öron och hals satt han i mitt knä så det gick jättebra.. Han sa inte ett pip!! Han fick stick i fingret också, det var inte roligt så då kom det mer tårar..

De kom fram till att han har ett virus.. Typ förkylning i magen.. Kan sitta i 3-5 dagar.. Så det är alvedon som gäller.. Man önskar ju att proverna hade visat något så man kunde ha fått antibiotika. De tog prov på det gröna slemmet som ska kallas avföring med de svaret tar några dagar.

Nu ska han sova lite och hoppas verkligen att det är tredje och sista dagen imorgon för det är hjärtskärande att höra sitt barn skrika som om varje ben i kroppen vore brutet varje gång han ska “bajja” =-( Men vi är glada att han slipper ha ont resten av tiden, visst är han hängig och lite gnällig (det får man självklart vara när man är sjuk) men han slipper ha ont..

Nu ska vi äta glass och vila medan han sover!!

Puss


About The Author

Comments

One Response to “Akuten nästa!!”

  1. Marina says:

    Nej! Stackars lille skruttis! Åååh! Hoppas det är bättre imorgon! Puss & Jättekram från farmor!

Leave a Reply