Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Babysim!

Posted By on March 16, 2010

Idag var vi första gången på babysim, bästisen Antonia var också med. Det var såå mysigt och Alessandro tyckte att det var jätteroligt.

Först sjung vi en sång om alla barnens namn, sen fick han flyta på mage och vi flyttade honom från sida till sida. Efter en stund sprattlade han med benen =-) När vi la honom på rygg så att han fick flyta så log han, det tyckte han var supermysigt. När det var slut så sjung vi en annan sång med rörelser till. Jocke fick gå upp och ta kort som vanligt =-)

Han var så söt i sina små badbyxor ♥ Nu längtar vi till nästa gång vi ska få plaska =-)

Nu har plutten sovit i 4 timmar och jag har också sovit lite, det var skönt. Det tar på krafterna att bada i 15 minuter =-) Nu ska han få mat så han orkar leka sen.

Vi fick potatismos och schnitzel hos mamma och pappa, det var såå gott.

Nu är vi hemma och plutten sover i soffan. Jag känner att jag också börjar bli trött. Imorgon blir det en vilodag, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Tvätta lite ska jag göra men inget mer. Vad skönt att kunna somna i soffan om man vill ( om lillen sover då såklart )

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på bandyn, kommer säkert somna. Igår gick vi och la oss klockan 9. Det blir väl tidigt ikväll med.

God natt och sov gott


About The Author

Comments

2 Responses to “Babysim!”

  1. Hej!
    Vilken mysig badstund med både sång o simning,önskar jag hade varit med :) !
    Va roligt,nu får jag äntligen en badkompis ute i Harkie,för farfar Tommy är en liten badkruka;)
    Alessandro ser verkligen ut att njuta i vattnet…VSS kanske?
    Vilka små häftiga badbraxor!!
    Sov gott!
    Kramis från farfar & Annelie

  2. Nonno och Nonna says:

    A+A……Vilka små godingar…..så där söta va ni också A+B när ni började på babysim :) fast då fanns det inga “speciella” badbyxor som höll tätt……man va ganska nervös hela tiden

Leave a Reply