Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Fredagsutflykt

Posted By on March 12, 2010

Idag har vi varit och hälsat på Anna och skrutt-ungen Vanessa. Hon har blivit så stor nu när man jämför med Alessandro, tänk vad det går fort. Hon är så go´, hon ska pussa och krama honom hela tiden =-) Vi var där länge som vanligt, tiden rinner iväg när man har roligt.

Anna bjöd på såå god lunch, färska räkor och en underbart god sallad ( sallad, avokado, fetaost, gurka, citron, olja, grillkrydda och mynta ) tror att det var allt som var i. Mumma var det i alla fall så prova att göra den.

När jag kom hem packade jag ner trollungen i vagnen och gick på en liten promenad som slutade hemma hos mamma och pappa. Han fick mat och slocknade direkt. Det tar på krafterna att bli underhållen av en “vild” 2-åring =-) Han sov i 2 ½ timme.

Jag lagade mat hos mamma och pappa, eftersom vi har ätit där varje dag så var det det minsta jag kunde göra.

Här kommer receptet:

Skär 3 st kycklingfileer i små bitar och stek den med vitlök. Blanda ruccola, ost, medium tacosås och den stekta kycklingen.

Lägg ett tortillabröd i en varm torr stekpanna, lägg på lite av smeten men lämna 1 cm i kanterna. Lägg på ett tortillabröd till och en bit aluminiumfolie så värmen smälter osten. Vänd när den fått färg på ena sidan, skär i 4-6 delar. Gör tills smeten är slut. Supergott!

Nu ska vi gå och sova så vi orkar med morgondagen

God natt

Här är en som redan sover =-)

img_1329

About The Author

Comments

Leave a Reply