Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Dagis!

Posted By on March 1, 2010

När ska man börja söka dagisplats? Är det förtidigt att göra det nu?

Känns väldigt konstigt att göra det nu när han är så liten. Jag vill att han ska vara minst 15 månader när han börjar på dagis, han känns ju för pluttig annars. Men det kanske är så med första barnet =-)

Jag har i alla fall ansökningsblanketter  hemma som vi ska skriva på. Förhoppningsvis får vi plats när vi vill ha.

Det här har vi gjort idag:

På morgonen så låg Alessandro i sitt babygym, han tycker det är jätte kul att slå och prata med de små djuren =-)

Vi åkte till min moster Åsa och hälsade på. Jimmy, Lina och lilla Vilma kom dit också, hon var såå liten och såå söt. Sen åkte jag och mamma, Alessandro somnade i bilen så jag bäddade ner honom i soffan när vi kom hem och han sov så skönt. Vi åt lunch och sen lade jag mig vid pyret i soffan och slumrade till en stund. Det var inte helt fel!

Jocke kom till mamma och pappa efter jobbet med åkte först hem och hämtade ris, hemma var han tvungen att skotta fram gången till huset och när han kom till mamma och pappa fick han skotta för att kunna parkera bilen. Han var ganska så slut men med lite god mat i magen blir alla glada =-)

Vi packade ner ett sovande pyre i bilstolen och åkte hem. Jocke skottade ännu en gång men nu var det på taket så nu har han gjort sin träning för den här veckan =-)

Nu ska vi ta våran älskade guldklimp och gå och lägga oss för vi har båda sovit dåligt så vi är helt slut.

Over and Out


About The Author

Comments

2 Responses to “Dagis!”

  1. Tess says:

    Hej!! Han är så söt eran lillkille! Jag tycker verkligen att du ska ställa honom i kö redan nu, om du vet när du vill att han ska börja, då är det ju lättare att få där ni vill, var har ni tänkt er?? Alva och Maximus går på Lövudden, kan verkligen rekommendera det, så himla bra. Alla små sover ute året runt, ja inte just nu när det är så mycket snö men annars, på fårskinn och i sovsäckar med massa fleecesovkläder, så söta. Sen har de egen kock som lagar all maten, bara ekologisk frukt och grönsaker. Dom hittar på mycket med barnen, knytte och mulle, går till lekparken en gång i veckan där på campingen, inte nu på vintern men annars. Sen från 4 år åker de buss en gång i veckan till Råby, packar med sig lunch och åker skridskor några timmar. Massor av pyssel. All personal är jätte bra. Värt ett besök i alla fall, det är ju ändå på väg in till stan när man ska till jobbet.

    Sköt om er!!!

    KRAM

  2. Nonno och Nonna says:

    “gymmet” är perfekt för dig Alessandro, så mycket som du vevar med fötter och armar. Träna nu så du blir stor o stark så du kan hjälpa pappa att skotta……….puss på dig trollunge längtar efter dig!!!

Leave a Reply