Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Söndag Söndag Söndag

Posted By on February 28, 2010

Jocke har jobbat hela dagen idag också så jag och guldklimpen gick till  min moster Kerstin och hälsade på. Mamma och pappa var redan där och fikade och efter en stund kom min kusin Johanna. Alla vill ju träffa underverket =-)

Efter vi hade vart där gick jag och mamma ut och gick en sväng så Alessandro skulle somna. Han sov så skönt när vi kom till mamma och pappa att han fick stå ute en liten stund och sova klart. Jocke tog en paus i jobbandet och kom dit och åt sen åkte han hem och jobbade igen. Jag tog ett bad och efter det gjorde jag och mamma ansiktsmask, det var såå skönt.

Ett jättebra recept på en chokladmask ( fuktmask ):

1 dl kakao (ekologisk), 1 msk vispad grädde, ½ dl honung, 2 msk malda havregryn, 2 msk kesella, 2 msk avokado. Låt verka ca 15 min

Unna er denna den är jätteskön. Superbra efter en djuprengörande mask eftersom de är uttorkande. Glöm inte att peela innan =-)

Tog en promenad hem för Alessandros farmor och farbror skulle komma och hälsa på. De hade mat med sig, korvstroganoffen var super god. Han fick presenter idag igen, bortskämda unge =-D, en jättefin pyjamas och strumpor. Han fick en mjuk skallra också så han slipper slå sig huvudet =-)

Pyret ligger och sover bredvid mig i soffan och Jocke blev precis klar med jobbet så nu ska vi titta på OS eller en film kanske. Får se om gubben går med på det.

Go´natt på er!


About The Author

Comments

Leave a Reply