Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Jul och nyår!!

Posted By on January 11, 2011

Julafton tillbringade vi som vanligt hos Alessandros farfar och “farmor” på dagen och sen hos min moster Kerstin och Perra på kvällen. På juldagen var vi hos min zio Mirco och Helen och på kvällen var vi hos Alessandros farmor och farbror. Alla hade gjort så god mat och man äter ju tills man dör =-/

Alessandro fick så många och så fina julklappar så det är helt otroligt..Tack alla! Jag och Jocke hade turen att få några vi med! Det hade vi definitivt inte räknat med så det tackar vi hjärtligt för =-)

Nyårsafton blev en spontan dag.. det började med att vi skulle vara hemma men så träffade Jocke Elias som bjöd in oss till Kribban och Elin.. Vi ringde såklart och frågade om vi fick komma, det fick vi =-) så vi åkte dit ( vi kom 1 timma försent men det får man när man har barn ;-) ) Det var jättetrevlig och alla hade lagat supergod mat tillsamman! Alessandro var så duktig, inget grin och inget gnäll, han somnade så snällt i min famn och sov medan vi spelade spel.. Han vaknade till två gånger så andra gången åkte vi hem, när vi kom hem var han fortfarande vaken så vi stod ute på trappen och tittade på alla fyrverkerier..


About The Author

Comments

Leave a Reply