Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Dumma mamma!?

Posted By on November 1, 2010

Nu är våran huligan tillbaka och vi älskar´t.. Lite hostar han fortfarande men så är det.. Vi har ändå tagit det lugnt!!

Vi har varit hos mamma och pappa hela helgen eller i alla fall jag och Alessandro, Jocke har jobbat. Hans armbåge svullnade upp igen så han vilade hela dagen igår.. Det är helt svart-blå och svullen, slemsäcksinflammation..

Igår somnade skrotnissen 17:15.. Han hade bara sovit förmiddag och var så trött man kan bli.. Gick inte att väcka honom.. Inatt vaknade han 4 gånger och var lite gnällig.. Vid 05:00 vaknade han en 5:e gång och tyckte att vi skulle vara vakna typ 2 timmar. Som tur var så somnade vi om och vaknade 09:30!! Underbart =-)

GÅ Gå Gå är det enda han vill göra nu för tiden. Vi gick fram och tillbaka, fram och tillbaka och han höll mig bara i en hand, jag satt ner honom på golvet för att vila ryggen lite. Han blev så arg, han kröp fram till gå-vagnen och medans han försöker få fram den så hör jag att han säger: DUMMA MAMMA!! Hur f-n kan han lyckas få dem bokstavs-ljud han kan till att låta så =-) Jag dog av garv!! Sen gick han helt själv med gå-vagnen =-) Duktig pojke!!

Idag har vi (jag) bestämt för att ha en mysdag, nu ligger han och sover i sin säng.. Efter luren är det lunch som gäller och sen lek, möjligtvis en promenad om vi inte tar den senare… När pappa kommer hem ska han nog få passa lillen så jag kan åka och träna, tränade inte alls förra veckan.. Måste låna bilen också eftersom min inte funkar, batteriet är helt dött.. Försökte ladda det igår men det hände ingenting, ska kolla om det laddar idag.. Annars är det nytt batteri eller bärgningbil som gäller!!

♥ Pluttis låg så skönt och sov igår när vi gick och la oss ♥

img_1214

Nu ska jag slänga in en tvätt, får passa på när han sover!!

Hej Svejs i lingonskogen


About The Author

Comments

Leave a Reply