Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

AjAj!!

Posted By on October 22, 2010

Vad har vi gjort denna vecka då??

Måndag: Var med mamma till sjukgymnasten. Vi hoppade föräldragruppen eftersom lillen är lite snorig fortfarande. Sen fick Alessandro en superfin vinteroverall, vantar, tossor och en fliströja.

Tisdag: Var vi på BVC. Han vägde 10 650g och var 75,4cm lång. Vi hoppade babysimmet. Jag köpte en pälsmössa så inte skrutten fryser om öronen när det blir KALLT ute.

img_3618

Onsdag: Hämtade mamma från jobbet för hon hade så ont i axeln. Vi hämtade pappa och åkte till lassaretet och hälsade på min faster som har opererat in en ny knäled. =-/ Lilla gooset låg i mitt knä och tittade på tv tills han somnade..

img_3601

Torsdag: Körde mamma till sjukgymnasten och efter det åkte vi till pinglan och sjung. Sen var jag till läkarn för att undersöka svanskotan, den var inte av eller urled utan lite “stel” så jag måste tänja skinkmusklerna. Farmor kom med en present eftersom busungen blev 10 månader i onsdags. En superfin pyjamas =-) Ville nästa ha en själv!!

Alessandro blev lite arg och kastade iväg sin sked.. Här hamnade den =-)

img_3611

Fredag: Idag kommer Alessandros farfar och bonus-farmor hit på mat. Det var längesen vi träffade dem så det ska bli roligt.. Det tycker huliganen också =-)

Lördag: Imorgon ska Jocke på grabb-kväll så jag och lill-prinsen tar oss hem till mamma och pappa.

Söndag: Med tanke på vad Jocke ska göra på lördag så antar jag att det blir en lugn dag, i alla fall för hans del =-D

Älsklingen är så rolig. Frågar man honom: Vad säger mamma? så svarar han AjAj =-D

Ha en underbar helg för det tänker vi ha!!


About The Author

Comments

Leave a Reply