Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Fredag, Lördag och Söndag!!

Posted By on September 12, 2010

Igår åkte lilla familjen ner på stan och åt på kinarestaurang.. Det är faktiskt inte lika gott som det var förut, det funkar. Vi bestämde att fr.o.m nu tänker vi äta på ställen som Limone där man får SUPERGOD mat.. Jag betalar ju hellre 700kr där än på kina.. Man måste få unna sig ibland!!

Men det var mysigt och Alessandro tyckte det var spännande, han lyckades busade med de som satt vid bordet bredvid oss fast det var en glasvägg mellan..

Men vem kan motstå en sån gladfis

bild

Idag är det lördag och Jocke ska på grabbkväll och sova borta.. Annie kommer hit och myser med mig och lillen.. Man träffas ju inte så jättemycket så det ska bli rolig..

Vi ska laga god mat, äta godis , leka med lillen och snacka skit..

Vi har haft det såå mysigt, gick och lade oss 22:30 dock för vi var utslagna alla tre =-) Imorse skrattade vi åt lillen vid frukostbordet, han har så roliga saker för sig.. Annie skulle åka och sola så jag hängde på, hämtade upp Serre som fick passa lillen undertiden. De fann varandra =-)

Vi ska åka och hämta alla grejjer som inte blev sålda på loppisen också, Annie får nog hjälpa mig för Jocke kommer inte hem förrän fyra ungefär.

Sen ska vi hämta mamma och pappa på stationen för de har varit i Stockholm på Joe Labero.. Det skulle jag också vilja gå på, måste vara grymt att se..

Nu ska jag och den lille leka lite!!

Puss


About The Author

Comments

2 Responses to “Fredag, Lördag och Söndag!!”

  1. Marina says:

    Ååh – såna fina grabbar! Kramar från en stolt (far)mor!

  2. Trollmamma says:

    Jaa, visst är de ♥

Leave a Reply