Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Vad har vi gjort!?

Posted By on August 30, 2010

Ja, vad har vi gjort!? Vi har haft fullt upp =-)

I onsdags så kom Linda och Dante hit.. Det var jätteroligt och det kommer definitivt att göras om!!

Vi låg vägg i vägg på BB. Dante är bara en dag yngre än Alessandro, han klarade sig också från att fylla år på självaste julafton!! De lekte superbra ihop =-)

FÖRSTA FLÄSKLÄPPEN =-(

Lilla sötnosen stod i krypställning och jag tänkte: Nu då!! Kom igen!! Men nej, han faller framåt och landar på överläppen =-) AAJ!! Han blev så ledsen och man kände sig ju inte som världens bästa morsa direkt.. Men mammahjärtat blir väl tuffare med tiden får jag hoppas!!

På eftermiddagen åkte vi och hälsade på Susanna, Nico och Santiago, vi går i samma föräldragrupp. Alessandro är nästan precis en månad äldre. Det var verkligen jättetrevligt. Bra där Susanna, tur att någon tar tag i saker och ting!

Som de flesta vet så är ju inte Alessandro den mest varsamma typen och det fick ju tyvärr lilla Santiago smaka på =-( Vi måste nog träna mer på KLAPPA FINT tills vi ses nästa gång.

I fredags åkte vi till IKEA och köpte 4 ramar att sätta han fotografkort i.. Alessandro satt på golvet och lekte, han häller ut alla saker på golvet och sen leker han med leklådan. När jag står och fixar med korten så hör jag ett litet gnäll så jag vänder mig om, JAG DOG AV GARV!! Hur lyckas man!

Nu ska jag ta hand om en trött liten kille!!

ByeBye!!


About The Author

Comments

Leave a Reply