Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Vallby museum!!

Posted By on August 23, 2010

Idag har vi varit och på Vallby museum och tittat på djuren.. Alessandro var intresserad som vanligt =-)

img_3428

Vi träffade min kusin Jimmy, Lina och lilla Vilma.. Då fick jag lära mig att jag visst hade ställbara hjul på vagnen. VA? Har jag gått en hel jävla vinter utan att veta det.. Som vi har puttat och dragit denna vagn för att komma fram.. Jaha då har man lärt sig något idag också då.

Å Vilma är ju så sööt

img_3439

Ikväll kommer farmor Marina och hälsar på.. Vet inte om Albin följer med men det återstår att se. Undrar vad man ska äta då.. Jocke får nog fixa nå man ikväll =-) Jag orkar inte!!

Vi åkte till farmor och farbror Albin istället och mat fick vi också =-) Det var supergott!!

img_0980

Alessandro tycker det är lika roligt att vara där varje gång ♥

img_0964

Till något helt annat. Min peeling till ansiktet har tagit slut, jag gillar den för det är bara naturliga ingredienser i , Olé Henriksen, såå jäkla bra produkter. Finns att köpa hos Theresia på Spa-Face-Body, http://www.spa-face-body.com, hon finns på mitt jobb Wellness Studion, sigurdsgatan 9, http://www.wellnesstudion.se.

Jag hittade ett recept på en peeling man kan göra hemma tills man har köpt en ny, till ansiktet kanske man ska ha vanligt socker:

• Råsocker – 100 gram
• Olja – 30 ml
• Eterisk olja – 30 droppar

Blanda samman och häll upp på burk. Kan sparas i flera månader. Använd i duschen. Duscha hudområdet med varmt och skönt vatten. Tag en handfull skrubb och arbeta in med cirkelrörelser på huden. Skölj av.

Tack och Hej Leverpastej!!


About The Author

Comments

Leave a Reply