Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Allt och lite till!!

Posted By on August 7, 2010

I lördags hade mamma 50-års fest, den blev jättelyckad.. Det kom MASSOR med folk, hon fick superfina presenter. Maten var succé och alla hade jättetrevligt!!

Här kommer några bilder!!

Onsdagen tillbringade vi i bilen påväg till Sälen, sist vi var där var huliganen 3 månader. Först åkte vi till Mora och hälsade på mamma bästa kompis Tova. När vi kom fram till Sälen så var Johanna, Julia, Adam, Kerstin och Perra redan där. Det blev en tidig kväll eftersom vi var trötta efter att ha åkt bil hela dagen.

På torsdag var vi på loppis, kollade på ankracet och jag visade Jocke Olnispagården ( en gammal släktgård ) Bla det är Sälen känt för. Olnispa Johanna bodde där sist och det var mammas gammelmoster även mammas mormor bodde där så det är ganska roligt att alla vet vilka de var. På fredagen åkte vi upp till fjället och tittade i affärer sen åkte vi hem och fikade, det regnade som bara den. Efter fikat packade vi och åkte hemåt. Vi stannade i Nusnäs där jag köpte en dalahäst och ett par träskor. Alessandro fick en superfin träningsoverall när vi var i Sälen. De har en butik med fina barnkläder som jag gillar. Allt från NovaStar till Mexx. Kan även beställas fraktfritt på nätet. Här kommer adressen: www.klkids.se. Kolla in den!!

Igår lördag beställde jag iPhone 4, längtar tills den kommer… På kvällen var vi hos Marina på mat, supergott, tack så mycket.. Alessandro tyckte det var roligt att få busa hos farmor, han hade fått en gullig liten elefant som man kunde bita på öronen. Den gillade han =-)

Idag är det söndag och Jockes sista semesterdag. Vad ska vi göra utan honom om dagarna nu då!? Vi får invadera farmor Marina eftersom hon har semester. Huliganen sitter och pratar med folk på tv:n och är fokuserad men jag ska försöka söva honom så han är pigg imorgon..

Godnatt Min Älskade Skatt!!


About The Author

Comments

One Response to “Allt och lite till!!”

  1. Marina says:

    Tack för “invasionen” hos mig! Det har varit jätteroligt att vara med er så många dagar! Stor kram från farmor Marina!

Leave a Reply