Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

♥ Sommarvärme ♥

Posted By on May 17, 2010

I lördags var det ju helt underbart väder, det är ju så det ska vara i maj tycker jag inte regn och skit.

Jocke + grabbgäng hade svensexa för en kompis i lördags. De åkte till någon stuga och sov kvar. Det tycker jag var roligt för de träffas nästan aldrig allihopa. De hade haft jätteroligt =-D

Jag och Alessandro åkte med mamma och pappa till Ikea och Runes. De ska göra om i mitt gamla rum. Det kommer bli superfint.

På eftermiddagen kom Bibi och Antonia hit. Vi gick en promenad, grillade och snackade skit. Barnen satt ute  i sina vagnar och lekte =-)

img_0762

Det var för varm med mössa så mamma knöt på honom en sjal.

img_2587

Lilla Antonia satt och skrattade i sin vagn

img_2589

Senare på kvällen satt Bibi och gav Antonia mat och jag nattade Alessandro, helt plötsligt från ingenstans började hans gåstol att spela av sig själv. Efter en stund åkte Bibi med dotter hem och jag plockade ordning i köket, där börjar jag fantisera om att stolen skulle åka omkring och spela av sig själv mitt i natten =-/ Scary

Jag packar ihop min sovande son och åker till mina päron.. Trodde faktiskt att jag skulle bli modigare när jag blev mamma men nejdå! Jag har nog ärvt det efter min mamma om man kan det för hon är likadan. De var inte hemma men jag och Alessandro parkerade i soffan. Klockan 1 vaknade jag av att de kom hem. Jag sov i pappas säng så han fick sova på soffan. Plutten sov i sin vagga som han har där =-)

Igår åkte vi till Hälla och köpte att par skor som jag hade lagt undan. Både snygga och sköna!

img_2590

Alessandro fick två fina pyjamasar av sin nonna och nonno =-) Tack!

img_2629

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Får passa på när älsklingen sover =-)

Vi åkte ner på stan och åt lunch på grekiska idag.. Det var så skönt i solen.

img_2602

Alessandro var så duktig, han satt och lekte i sin vagn en stund innan han fick mat och slocknade

img_2603

Jocke gick tillbaka till jobbet och jag och Alessandro gick runt och letade efter solhatt till honom. Jag hittade två skitsmarta på Polarn o. Pyret.. Vändbara! Kunde inte bestämma mig så jag köpte båda två =-)

När vi var klara och jag inte kunde gå längre för mina skavsår gick vi och handlade till farmor Marina som låg hemma och var sjuk.

HejHej!


About The Author

Comments

Leave a Reply