Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Tisdagsbloggeri

Posted By on May 11, 2010

Igår gick jag på en promenad med Alessandro, tänkte passa på när solen äntligen tittade fram. När vi hade kommit till mamma och pappas gatan var det som att sätta på en kran, det öste ner regn så jag fick springa hem till dem. Jag var helt dyblöt när vi kom fram. Tur att jag har nyckeln kvar eftersom ingen var hemma. Vi gick in för att torka och regnet fortsatte att ösa ner så vi blev kvar där. Vilket var tur eftersom vi fick god mat =-)

Alessandro fick jättefina presenter som hans nonna hade köpt i Italien. Jag längtar tills han kan ha dem =-) Tack nonna!!

Alessandro var så trött att han nästan somnade vid bordet så vi gick hem snabbt efter vi hade ätit. Han somnade så gott i soffan men vaknade efter ungefär en timme, han var såå trött!!

Idag var vi på sista babysimmet =-( Men vi har satt upp oss på fortsättningskurs i höst igen =-) Det ska bli roligt! Eftersom lillen har varit sjuk så har vi missat vi två gånger men vi tog igen lite av det idag. Han fick dyka från en madrass och simma fritt under vattnet, han var såå himla duktig. Han fick simma efter sin kära anka också och han sprattlade som bara den =-) Sötis!

Han slocknade som vanligt efter badet så jag passade på att handla hem lite som vi behövde. Han sov säkert 2 timmar i alla fall. Jag hann fixa mat tills ikväll och få i mig lunch.

När han vaknade fick han sitta i sin gåstol som han älskar. Han blir helt tokig. Han hoppar och skriker och biter på de stackars djuren och han blir så jäkla glad när man sitter på golvet bredvid honom.

img_2497 img_2510

Nu ska vi leka tills Jocke kommer hem sen ska jag göra köttbullar med potatis och gräddsås. Mums! Då blir Jocke glad.

Bye bye


About The Author

Comments

2 Responses to “Tisdagsbloggeri”

  1. Pappa says:

    Men lilla skrutt! Vad söt du är på din lilla bil =)
    Ja, det var mums mums att få köttbullar ;-) TJOHO!!!

    Puss puss

  2. Nonno och Nonna says:

    ma come sei bello!!!!! gladast i sta´n eller. Bacci da nonna e nonno

Leave a Reply