Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Falsk-Krupp!!

Posted By on April 26, 2010

Våran älskling har falsk-krupp =-(

Han låter jättehemsk när han hostar och andas.

På barnakuten fick han en kortisondos, den tar bort det svullna kring luftvägarna, sen fick han hostmedicin. Vi skulle köpa nezeril näsdroppar till honom eftersom de är slemlösande.

Han var så duktig hos doktorn. Innan systern skulle ta febern på honom så log han mot henne =-) Han blev ledsen när doktorn tittade i halsen med en pinne, han fick kväljningar, och när han fick kortison och hostmedicin. Annars var han glad. Lilla hjärtebarn!

Inatt var en jobbig natt för honom, tur att vi gick och sov vid 21.15. Han vaknade många gånger, vi fick gå upp och suga rent näsan, ge näsdroppar och hostmedicin. Han får lite ont i magen också av smakportionerna så det blev några blöjbyten också. Men återigen är han så otroligt duktig. Mellan varven är han superglad och lycklig, då pratar han lite grann =-) Fast med en något hes röst.

Nu hör jag att det är dags att byta blöja igen sen är det mys i soffan som gäller

♥ Älskade barn ♥


About The Author

Comments

4 Responses to “Falsk-Krupp!!”

  1. Pappa Arne says:

    Lilla skrutten! Det är så synd om honom =(
    Hoppas han mår bättre idag på dagen! Så ska jag nog åka o kolla efter en luftfuktare tills i natt.
    Måste dock försöka läsa på om det hjälper eller inte….
    Puss på er älsklingar!

  2. Trollmamma says:

    JAA, det låter jättebra.. Vi gick till barkarö och köpte blommor ( fick av mamma ), han sov nästan hela vägen dit. Han hostade som bara den dit men han hostade bara en gång när vi gick hem. Friska luften gör honom bra =-)
    Puss love!

  3. Marina says:

    Ååh, jag har abstinens! Har inte sett Lille Skutt (bättre än “Skrutten”?) på över en vecka!!! Hoppas att han piggnar till snart! Pussar och kramar från Farmor!!! 8=)

  4. Trollmamma says:

    Du får komma och hälsa på =-) Allt är i alla fall bättre än Alonso =-D Kram till farmor

Leave a Reply