Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Soliga Måndag!

Posted By on April 19, 2010

Idag ha vi haft en toppendag!

I morse var vi ute och gick i solskenet, han tycker det är så kul att sitta och titta i vagnen =-) Vi var förbi min nonna en sväng, hon blev så glad.

Imorgon blir han 4 månader så har jag tänkt att han ska få börja med smakportioner. Tänkte börja med morotspure´, potatispure är tydligen inte så roligt. Så därför var vi tvungna att gå på en till promenad, denna gång till mami och papi och låna deras stavmixer + iskubslådor. Han somnade i vagnen och sov en bra stund, skönt för honom att stå ute i friska luften och sova. Jag åkte och köpte katrinplommonpure´också så han inte blir hård i magen. Hoppas han gillar det =-)

Bibi, Basse och Antonia var här och käkade lunch igår, Basse hjälpte Jocke att fälla ett träd. Antonia hade med sig sin gåstol, det var jättefin. Alessandro fick prova den och han bara älskade den, det fanns mycket och bita i + att den spelade musik =-) Kan det bli bättre för ett litet barn.

img_2346

Idag fick han en alldeles egen gåstol och han blev så lycklig. Han skrattade som bara den =-)

Jag har köpt en såå fin klänning. Jag lämnade tillbaka den beiga kjolen, den kändes inte bra. Men klänningen älskar jag. Tyvärr gör bilden verkligen inte klänningen rättvisa!

img_2347

Jag har ett par skor som skulle funka till klänningen men det är fel färg, funderar på att färga de till silver. Annars har jag ju svarta skor. Men det är snyggt med silver till det blåa. Hmm får se hur jag gör.

Nu ska jag lägga mig i soffan och äta choklad.. Mmmm Marabou!


About The Author

Comments

2 Responses to “Soliga Måndag!”

  1. Nonno och Nonna says:

    Din lilla trollunge, du har blivit så stor!!
    Man ser verkligen att han älskar att sitta i gå stolen, hoppas verkligen att alla “öron” han biter i/anfaller =) sitter fast ordentligt…….kram kram

  2. Trollmamma says:

    Ja visst har han!! Och nu kan han gå lite i gåstolen också oavsett om det är medvetet eller inte =-) Puss

Leave a Reply