Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Underbara Sälen

Posted By on April 12, 2010

I torsdags åkte Jocke, pyret, jag, mamma och pappa till Sälen. Vi kom dit vid 9 på kvällen, då stod Bella på trappen och vinkade åt oss. Veronica och Jocke hade fixat mackor och det brann i öppnaspisen, det var så mysigt.

Stugan är jättefin och vi hade tur med vädret. Den gröna stugan bakom Jocke är Kerstin och Perras, den bodde vi i. Och den andra var min mormors, där har man varit så länge man minns. Tråkigt att den inte finns kvar inom familjen. Bäcken började synas lite smått också.

På fredagen åkte vi upp på fjällen och gick i affärer. Senare på dagen åkte familjen Larsson hem. Vi åt pizza och spelade spel på kvällen.

Lördagen tillbringade vi också i affärer, vi köpte en jättefin mexx-mjukisdress till Alessandro och efter lunch åkte vi hem och satte oss i solen. Alessandro sov i vagnen och jag sov i solstolen. Skönare kan det inte bli.

Sen satt vi bara inne och mös, läste och tittade på tv. Pyret sov så skönt i sin vagn vid elden.

Hans öga har runnit som bara den när vi har varit i Sälen, tjockt och kletigt. I morse var det lite klet som jag fick torka bort sen har det inte varat alls på hela dagen. Vi hoppas att han äntligen har blivit bra. Får se hur det ser ut imorgon.

Han har varit så duktig att åka bil, inte ett ljud. Självklart stannade vi så han fick sträcka på sig ibland, få mat och bytt blöja. När vi åkte dit fick vi lov att byta bajs-blöja i bilen, det var en utmaning kan jag säga. Han och jag sov typ hela vägen hem. Jag vaknade av att han skrek som en stucken gris, han var så ledsen för att han var HUNGRIG. Det var bara att stanna vid vägkanten och ta fram restaurangen =-) Då blev allt bra och vi kunde fortsätta att åka de 5 minuterna som vi hade kvar hem.

Vi åker nog till Sälen snart igen =-)


About The Author

Comments

2 Responses to “Underbara Sälen”

  1. Marina says:

    Ni ser så välmående ut allihop! Kram från farmor Marina

  2. Pappa Arne says:

    Det var såå skönt att komma iväg =)
    Vi ska verkligen åka upp dit igen snart hoppas jag!

Leave a Reply