Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Vila vila vila

Posted By on March 22, 2010

Igår åkte vi till min kusin Johanna och fikade. Mitt kusinbarn Julia lekte med Alessandro hela tiden. Hon bar runt honom i lägenheten så han fick se sig omkring, det är det bästa han vet. Hon är så söt, en hand under hans rumpan och en bakom nacken =-) Efter en stund kom kommentaren: (Alessandro hängde lite längre ner i Julias famn) Ja, man känner ju att väger lite i alla fall =-D

Sen kom mamma, pappa och nonna hit och hälsade på. Pappa hjälpte mig att sätta upp “kakel” vid spisen. Jag hatar att inte kunna göra rent ordentligt när det har stänkt mat på väggen. Men nu kommer inte det vara något problem. Det blev jättefint =-) Tack pappa!

kok

Det var ju bandyfinal igår så när pappa, Jocke och Alessandro tittade på den passade jag och mamma på att åka till plantagen, jag ville köpa tulpaner. Men som vanligt kom jag hem med lite annat också.

Jag köpte vanliga stearinljus, glaskross att ha i tulpanvasen, tulpaner såklart och somriga bordsunderlägg.

IDIOT VÄDER!

Jag hatar när vädret hoppar fram och tillbaka, det är inte bra för mina leder. Snacka om att var mör! Inte kan man ta en promenad i det fina vädret heller. Det är tur att jag har våran underbara son som förgyller dagarna =-)

Så idag blir det bara att ta det lugnt. Vila kroppen och proppa med alvedon. Jag var ju tvungen att sluta med medicinen jag åt eftersom jag fick sån hjärtklappning. Inte roligt.

Om ni är intresserade så kommer jag och underverket att tillbringa största delen av våran dag här

sovrum

About The Author

Comments

Leave a Reply