Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Resume…

Posted By on September 26, 2011

I lördags åkte vi och hälsade på farfar och farmor Annelie.. Gud vad han tycker om hundarna.. Han vill hela tiden titta när de busar på gräsmattan.. Så säger han: Busa vovvarna! Vi köpte med oss donald när vi åkte dit.. När vi står och ska betala så kikar han ut genom rutan och säger: Hej, ja ka ti fafa! (Hej, jag ska till farfar) SKROTUNGE ♥ Han är så å underbar ♥ Åhh jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

I morse åkte Jocke till Oslo och han kommer hem sent på torsdag kväll.. TRE nätter ska han vara borta och jag som HATAR att vara själv.. Men helt själv är jag ju inte, jag har ju mitt lilla guldkorn

Alessandro höll på att leka i sin badbalja och jag sa till honom att han måste sitta ner annars kan han ramla.. Han lutar sig mot kanten och ramlar rakt på munnen.. Läppen spricker och det börjar såklart blöda.. Det gick över ganska snabbt för han fick en isglass för att kyla ner =-)

Vi packade in oss i bilen och åkte till busborgen där vi blev kvar i endast 45 minuter.. Han jagade barn, kramade barn och höll fast de som inte ville så jag fick bända loss honom.. Knappt så det gick för ungen är tokstark! Jag fick nog när han går fram och kramar en pojke bakifrån runt halsen, gör värsta nacksvingen och lägger sig med sin rygg på pojkens och håller fortfarande ett järngrepp runt halsen.. Suck, vad gör man åt detta?????????

Men han är ju såå underbar våran lilla pojke, han vill så gärna leka med alla barn att han inte vet vart han ska ta vägen ♥ Åhh vad jag älskar honom ♥ ♥ Åhh vad VI älskar honom såklart ♥ Men jag ska nog ändå fråga BVC..

Kul hade han i alla fall =-)

När vi kom hem sov han i en timme.. Sen gick vi ut och klippte halva gräsmattan, hans tålamod tog slut då så vi sparkade boll istället.. Sen har vi ätit, myst framför bolibompa, borstat tänderna, ätit välling och nu sover han så sött ♥

Imorgon ska han få gå på dagis igen.. Han kommer tycka det är så roligt och det är bra att han får leka av sig eftersom han verkligen verkar behöva det.. Inte kul att vara sjuk i över en vecka!

Nu ska jag nog ta mig en skål med glass och längta efter Jocke ♥ innan jag kryper ner i sängen och myser med guldpojken ♥

Sov gott


About The Author

Comments

Leave a Reply