Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Allergichock!!

Posted By on March 20, 2012

I lördagskväll började Alessandro klaga på att det kändes konstigt i örat.. Han somnade vi 23 och sov hela natten.. På söndagen var han pigg till och från men klagade på ont i örat, det blev värre och värre fram på dagen, han fick även hög feber, så vi åkte till oxbackens mottagning.. Där såg de att han hade dubbelsidig öroninflammation och han fick kåvepenin..

Allt gick åt rätt håll fram tills idag.. I morse fick han lite utslag kring munnen efter att han fått penicillinet, vi lunch gick det hur bra som helst men av kvällens dos fick han en allergichock..

Öronen var knallröda, varma och svullna, de såg nästan ut som brottaröron.. Ansiktet var knallrött, läpparna var svullna, armar, ben, mage, rygg, nacke, mellan skinkorna, vid snoppen, händer och fötter var fulla med nässelutslag.. Vi ringde 1177 och fick order om att åka till barnakuten..

När vi väl får träffa doktorn så går Alessandro raka vägen till britsen och lägger sig.. Hon lyssna på hjärtat, trycker och känner på utslagen, han får sätta sig upp så hon kan titta i halsen och i öronen.. Jag och Jocke sitter på en varsin stol och tittar på.. Vilken duktig pojke vi har.. Han är faktiskt bara två år och där sitter han själv på britsen och blir undersökt.. (han brukar sitta i mitt knä men denna gång ville han tydligen sitta själv) När doktorn var klar och öppnade dörren så smet han ut och sprang till väntrummet i bara blöja.. Jag gick och hämtade honom eftersom jag skulle klä på honom igen men då protesterade han: Nej mamma jag vill vara NAKENFIS! Vilket han inte fick =-)

Fick inte så bra bilder men ni ser ju på ett ungefär..

img_3701 img_3702

 

Efter några timmar och antihistamin så sover han sött i våran säng ♥

 


About The Author

Comments

Leave a Reply