Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

Hoho!!

Posted By on February 28, 2012

Jocke är på bandy och lillen sover så nu tar jag mig tid till att skriva lite!!

I fredags eftermiddag fick Alessandro feber, 39 grader, och det håller fortfarande i sig.. Den går upp och ner, han hostar som en tok och klagar på ont i benen.. Pratade med sjuksyster idag och hon sa att det var influensan.. Hoppas att det ger sig snart!!

I söndags sålde vi Hondan.. Det känns skönt att äntligen bli av med den så vi kan köpa en ny med automat =-)

Vad har vi gjort då?!

På nyårsafton stannade vi till hos mamma och pappa för att önska gått nytt.. Sen åkte vi vidare till  Macarena Fredrik Filippa och Vincent.. Vi åt supergod mat och det var jättetrevligt.. Barnen hade kul och lekte som bara den tills de slocknade i varsin säng =-)

 

Jag Alessandro och Serre har varit och åkt pulka i vedbobacken.. Tokungen tyckte det var roligare att titta på när andra åkte och dra sin pulka än att åka..

 

Han har fått en One-pice av mamma och pappa som han är OTROLIGT stolt över.. Det är fin säger han och stoppar händerna i fickorna ♥

 

Jag har målat om i hans hörn också =-) Istället för dem kalla vita väggarna och svarta hyllorna så har han fått randigt på väggarna och färgade hyllor.. När han kom hem och såg det så slängde han sig i sin säng och började kasta sina nallar.. Han blev sådär tokigt glad ♥ Sen tog han på väggen och sa:

- Mamma måla min ägg!

- Ja, tycker du att det blev fint? Blev du glad?

- JA!!

Älskade hjärtgull ♥

img_5885

About The Author

Comments

One Response to “Hoho!!”

  1. Farmor says:

    Så fin väggen blev! Duktigt jobbat Anna!
    Lille Skutt undrar nog vad han fått på fötterna – ROSA skor!!!
    Kram till er alla!

Leave a Reply