Trollunge

♥ När Livet Är Som Bäst ♥

♥ Ajaj myjan vass ♥

Posted By on July 24, 2011

Fredag 22 juli

Alessandro åkte på sin bil ute på altanen och så händer det som inte får hända…han åker ner för trapporna =-( Han ramlade inte ända ner på gräsmattan utan han bromsade med panna på andra trappsteget vilket resulterade i en bula, blåmärke (även i bakhuvudet efter ryggstödet) och skrapsår. Usch så dåligt jag mådde då men ännu sämre på kvällen, kände mig verkligen som en värdelös mamma. Nu ska jag inte släppa min guldklimp ur sikte ♥
När alla från mammas kalas har åkt hem så går vi in för att fixa något att äta. Alessandro sprang i vanlig ordning eftersom man tydligen inte kan gå i den åldern han befinner sig i. Han sprang mot köket, halkade eller snubblade och smackade rakt in i stålhandtaget med andra sidan av pannan =-( SUCK! Vi åkte hem och det fick bli pizza till kvällsmat. Vilken otursdag!

Lördag 23 juli

Jocke är på grabbkväll så jag och Alessandro har varit hos mamma och pappa. Han satt ute på altanen och åt en macka när han började störtgrina, skrek ajajaj och tog sig på sidan om halsen.. Han öppnade handen och jag såg att han hade en geting i den.. Han har blivit stucken av en geting skrek jag till pappa som stod bakom honom och han slog bort den.. Jag ringde 1177 som sa att vi skulle åka till akuten! Han var så söt på vägen till akuten, han tog sig på halsen och sa: Ajaj myjan vass (Ajaj myran var vass) Alla småkryp är myror =-)  Där fick han i alla fall allergimedicin för säkerhetsskull och han var så duktig när de undersökte honom i vanlig ordning =-) Puh snacka om oturshelg! Men våran lilla underbara fantastiska älskade unge är lika glad ändå ♥

img_2488

Söndag 24 juli

I morse körde vi hjärtepojken till hans nonna och nonno sen åkte jag och Jocke till hans jobb för att städa. Vi rensade, kastade på återbruket, köpte nytt på IKEA och möblerade om. Det blev så rent och snyggt så till och med jag vill vara där =-) Nu borde grabbarna få arbetsro till tusen.

När vi var klara där åkte vi hem och hämtade Alessandro, han hade spenderat dagen på Tidö Slotts leksaksmuseum =-), och åkte till Niklas och Therese för att hälsa på dem och deras lilla son som bara är två veckor gammal. Det var en riktig sötnos, inte många som är så söta när de är “nykläckta”. Och han var otroligt liten. Inget namn har han ännu men de kommer nog på något snart =-)

Nu ska vi titta på film och unna oss söndagsgodis eftersom vi inte åt något igår!

TJING!


About The Author

Comments

One Response to “♥ Ajaj myjan vass ♥”

  1. Marina says:

    Stackars lilla Pluppis! Hoppas du inte har lika mycket otur som din pappa när han var liten – vi hade nästan klippkort på akuten! Puss & Kram från farmor!

Leave a Reply